Patrně kritika výboru a vskutku vandalské činy

26.06.2020 17:43

 

Nepochybně některý vlastník jednotky „nepřekousnul“, že drtivá většina vlastníků jednotek před pár dny odhlasovala mj. zvýšení odměn členům výboru SVJ.

Dnes odpoledne, 26. 6. 20, jsem byl upozorněn na to, že kdosi umístil na nástěnku snímek vzrostlých travin u stěny domu. Doplněný otázkou „Ozdoba nebo ostuda? Co si o tom myslíte?“ Sjel jsem pořídit fotodokumentaci. V tom čase již někdo připsal svůj názor: „TAK SE OHNI A VYTRHEJ TO!!!“. V mé poštovní schránce jsem nalezl tentýž snímek. Proto jsem napsal anonymnímu kritikovi odpověď a obojí umístil na nástěnku výboru SVJ.

V únoru jsem v této rubrice zveřejnil článeček „Vandal opět na scéně“. Po zmírnění  koronavirové situace se zřejmě „probudil“. Není ovšem vyloučeno, že jde o někoho dalšího.

V závěru měsíce května byly u několika sklepních kójí vylomené petlice. Bydlícím byla doporučena kontrola sklepů.  

Včera mi jedna majitelka bytu pověděla, že minulé pondělí nějaká osoba vykonala velkou potřebu ve velkém výtahu a výkaly zakryla papírem. Má jít o snahu „zpříjemnit“ práci našim uklízečům, kteří se od ledna opravdu snaží udržovat společné prostory domu v čistotě?

FJ